vineri, 2 iulie 2010

Super banc trimis de Claudia din Focsani

Un barbat statea la soare, in pielea goala, pe plaja. Din ratiuni de comportament civilizat si ca sa le fereasca de arsura soarelui, si-a pus o palarie peste partile intime.
O femeie trece pe langa el si-i spune mustacind:
- Daca ai fi fost un domn, ti-ai fi ridicat palaria!
El ridica o spranceana si ii raspunde:
- Daca ai fi aratat mai bine, s-ar fi ridicat singura...

joi, 1 iulie 2010

Femeile... Sunt peste tot. Vorbesc. Pretind ca vorbele exprima cu precadere gradul de inteligenta al unei persoane. Se misca. Vor sa te impresioneze..

Femeile... Sunt peste tot. Vorbesc. Pretind ca vorbele exprima cu precadere gradul de inteligenta al unei persoane. Se misca. Vor sa te impresioneze. Isi plimba trupurile de colo colo crezand ca nasurile se misca inspre directia lor. Vor cu orice pret sa-ti demonstreze ca se inrudesc cu felinele. Se pisicesc. Miorlaie. Unele dintre ele reusesc insa sa se diferentieze si sa faca pe specialele. Chitaie admirabil, ce-i drept. In virtutea legilor seductiei, iti arunca cu fumul de tigara in nas. Nici in coltul tau retras, amplasat strategic in fundul biroului, nu ai loc de ele. Vorbesc in continuu. Iti vine sa le spui vreo doua. Te abtii. Tu stii ca desteptul tace primul. Nu spuna niciuna atunci cand nu trebuie. Rozul din haine si de pe obraji te scoate efectiv din minti. Nu este tocmai culoarea facuta sa te destinda vizual si sa-ti tempereze nervii de masculi. Clar... cum sunt cateva, sunt toate.

Nu stiu cum are loc procesul, dar aplecaciunea din stomac se naste de la dulcegariile pe care si le adreseaza intre ele. Imediat dupa ce s-a epuizat toata cantitatea de lapte si miere, mai mai ca te ia cu lesinul de la atata acru si amar. Sunt ceva invective inedite pe care le au in dotarea vocabularului. Te provoaca, dar se pierd si se scutura ca vantul cand este cazul sa raspunda provocarilor. Isi traiesc mai toate zilele vietii gandindu-se la cum o sa traiasca intr-o anumita zi: cea in care se simt printese si sunt tratate ca mirese.

Bineinteles ca si atunci sunt preocupate mai ales de aspecte superficiale: rochia trebuie sa fie alba si infoiata, culorile aruncate pe fata sa nu curga, celulita ascunsa bine sa nu iasa la vedere, colaceii de grasime sa nu se vada prin corsetul de mireasa. Dupa ce ziua s-a consumat, te trezesti ca ai fost dus de nas. Abia atunci ii vezi mustata, ii vezi cele trei cosuri de pe fata, constati ca acele coapse atragatoare sunt purul efect al consecventei cu care merg la sala. Cand le spui ca tu vezi verde, o sa fii intrebat daca sigur nu e verde in dungi. Cand le minti ca arata bine, se si grabesc sa se inroseasca. Vai, vai... chiar sa te creada?

M-a inzestrat mama natura (oare de ce si natura trebuie sa fie de genul feminin!!!!????) cu toate trasaturile psihice prielnice crearii unui mediu in care este floare de mustar sa dezvolti antipatie fata de femei. Vezi lipsa lor de logica in multe din actiunile lor si dai inainte cu demersul tau de ura. Ca doar e justificat! Femeile spun ca te iubesc mai mult decat orice pe lume, dar asta nu inseamna decat ca lumea lor trebuie sa fie tare mica si limitata. In alte vremuri, nu trecute pentru toti, pretindeau ca se pricep la stat in fata cratitii sau se plangeau ca sunt apreciate in functie de calitatea continutului tigaii. Le-am demonstrat ca cei mai buni bucatari din lume sunt barbati. Ne mandrim cu ceea ce iese din tigaie. S-au bagat peste noi in fata calculatorului si ne-au invadat terenurile de fotbal. Au inceput sa ne consume berea si sa ne imprumute intr-o forma alterata rau de tau injuraturile. Noi nu ne-am bagat in trusele de fardat. Nici macar originalitate? Echitate?

miercuri, 30 iunie 2010

Betivanca la volan

În data de 28.06.2010 la ora 18:10, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc a depistat-o în traficul rutier pe C.G. de 39 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Păcii.
La testarea conducătoarei auto cu aparatul alcoolscop a rezultat o concentraţie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite acte premergătoare, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o concentraţie alcoolică peste limita legală”.
În cauză, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţia legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

A fost odata...

A fost odata o curva. Acum sunt toate!

Porcul si vaca

marți, 29 iunie 2010

10 lucruri stupide pe care le fac femeile


Prin cautarile mele frecvente pe net si tot intrebandu’l pe Goagal diverse ineptii care imi trec mie prin cap, am gasit un articot foarte interesant…si chiar trebuie sa recunoastem ca multe dintre noi am trecut si trecem prin cel putin una din situatiile prezentate mai jos… si nu e valabil doar pentru noi.

Asa ca, dupa cum spuneam mai sus, desi nu ne place sa recunostem dar si noi, la fel ca si barbatii, reusim sa ne dam viata peste cap prin deciziile pe care le luam. Ar fi bine sa putem spune cu fruntea sus “Eu nu am nici un regret. Mi’am trait viata asa cum am vrut si nu simt ca am gresit vreodata.” Doar ca nu e in firea omului sa fie perfect ci doar sa tinda spre perfectiune.Bineinteles, mai sunt si exceptii la aceasta regula, insa eu una nu ma numar printre ele. Am gresit in trecut si probabil ca voi gresi si pe viitor. Sper doar ca voi invata ceva din greselile pe care le fac.

Rascolind internetul preocupata de aceasta problema am dat peste o carte ce mi-a starnit imediat curiozitatea. Cartea se intituleaza “10 lucruri stupide pe care le fac femeile pentru a’si distruge viata” (Ten Stupid Things Women Do to Mess up Their Lives) iar autorul e faimoasa Dr. Laura (Laura Catherine Schlessinger), psihoterapeut si invitata de onoare in Oprah Show pe probleme de cuplu si dezvoltare personala. Lucrarea e un fel de manual de supravietuire al femeii moderne. Cum textul e interesant si distractiv nu m-am putut abtine sa nu va prezint si voua cele 10 puncte problema identificate de autoare.

1. Atasamente stupide

De ce stau femeile in relatii ce nu le fac fericite? Pentru ca cel mai adesea confunda atasamentul si confortul cu iubirea. Se obisnuiesc sa fie impreuna cu cineva, le e teama sa fie singure si nici macar nu isi mai pot imagina viata lor fara respectivul. Si totusi nu sunt fericite.

2. Parteneri necorespunzatori

Ni s-a bagat in cap ca trebuie sa avem un barbat alaturi pentru a fi fericite astfel incat atunci cand nu suntem cu cineva nu facem decat sa ne preocupam de asta. Vrem pe cineva alaturi chiar daca acesta nu corespunde intotdeauna dorintelor noastre. De unde si stereotipul femeii disperate dupa o relatie. Cauza acestei preocupari obsesive e lipsa de dezvoltare a intereselor si hobbiurilor personale. Orice am avea pe agenda noastra, lasam deoparte cand vine vorba de un barbat. Prin urmare ajungem sa nu ne cunoastem cu adevarat propria persoana.

3. Devotament lipsit de baza

Autoare listeaza motivele unei ascultatoare pentru a fi devotata sotului ei care o trateaza mizerabil (Dr. Laura are si o emisiune radio extreme de apreciata): “Numarul 1, nu trebuie sa ma schimb. Numarul 2, nu pierd compania si siguranta pe care o simt acum. Numarul 3, mi-ar fi greu sa fiu singura sau sa fiu cu altcineva. Si numarul 4, e mai personal… daca perceptiile negative care le are despre mine sunt adevarate?” Oare de cate ori nu am auzit motive de acestea folosite de femei care se complac in relatii nefericite, uneori chiar abuzive? Inchid ochii la ceea ce le afecteaza amagindu-se ca nu nu s-ar descurca pe cont propriu sau ca poate totusi ele sunt vinovate de tot ce li se intampla.

4. Pasiunea confundata cu iubirea

Una e o partida de sex bun si o privire ce te face sa te urci pe pereti si alta e sa iubesti un om pentru ceea ce e. Si totusi unele femeii uita asa. Li se pare ca iubesc pe cineva doar pentru ca se simt atrase de persoana respectiva si daca atractia dintre parteneri e foarte importanta, ea nu reprezinta totusi singurul lucru important. E foarte dificil sa construiesti o relatie bazata doar pe sex sansele de rezistenta ale acesteia fiind destul de mici.

5. Coabitarea- “Cea mai mare iluzie a femeilor”

Autoarea cartii considera ca perioada intalnirilor e destinata cunoasterii partenerului si nu coabitarea cu acesta. Coabitarea (asociata cu speranta unei viitoare casatorii) nu aduce nimic bun “nici un angajament oficial, nici o garantie de viitor, nici o exprimare oficiala a iubirii si responsabilitatii asociate acesteia […] ‘Angajamentul’ de a locui impreuna e doar o intelegere pentru a imparti chiria.”

La acest punct nu sunt totusi de acord cu autoarea. Coabitarea poate intr-adevar sa fie o experienta utila pentru a vedea daca doi oameni sunt meniti sa fie impreuna. Acestia pot invata cel mai elementar lucru: “putem noi oare sa locuim in aceeasi incapere fara sa simtim nevoia de a ne lua la bataie la un moment dat?”. Bineinteles acest subiect merita o discutie mai ampla, parerile fiind, dupa cum s-a observant, impartite.

6. Asteptari nefondate

Multe femei, dar si barbati, cred ca relatiile ar trebui sa fie usoare, sa mearga de la sine, si in la inceput asa si este. Descopera pe parcurs ca euforia inceputului a trecut, ca relatia necesita munca si ca nimic nu mai e cum era. Asteptarile nefondate sunt, in general, induse de catre filme, romane si chiar si basme unde totul se termina pe o nota vesela – “si au trait fericit pana la adanci batraneti”. Parca ne si imaginam doi oameni trecand prin viata mana in mana, fericirea lor nefiind stirbita de nimic. Si totusi nu e chiar asa.

7. “Te iubesc “nu inseamna automat “vreau sa imi petrec tot restul vietii cu tine”

Poate ca insemna asta candva, poate ca pentru unii inca mai inseamna asta, dar pentru multi altii sunt cuvinte pe care le spun fie pentru ca e cazul fie deoarece intr-adevar simt asta dar totusi nu isi asuma neaparat si responsabilitatile aferente. Un “te iubesc” nu inseamna si vreau sa ne casatorim desi multe femei cred ca o data ce barbatul din viata lor a spus asta inseamna ca vor trai impreuna pana la adanci batraneti. Bineinteles ca sunt si exceptii scepticismul fiind inca o valoare importanta pentru unii.

8. Subjugare voluntara

De ce cred unele femei ca trebuie sa renunte la cine sunt, la ce le place, sau la ceea ce vor doar pentru ca un barbat le cere asta? Autoarea discuta un caz extrem cu care s-a confruntat in cadrul unei emisiuni radio. O femeie de aproximativ 30 de ani i-a explicat ca actualul prieten nu ii place pe cei doi copii ai ei dintr-o relatie anterioare si ca i-a cerut sa renunte la ei. Mai grav e ca femeia in discutie nu stia ce sa faca. Sa renunte la copii sau la barbatul respectiv?

Desi mi se pare un exemplu exagerat al acestei subjugari voluntare, reuseste sa arate ca intr-adevar femeile sunt dispuse sa renunte la lucruri de mare importanta pentru ele de dragul unui barbat.

9. Putul neputintei

In loc sa se enerveze atunci cand nu sunt tratate cum trebuie de partener, cand sunt ranite, inselate etc. multe femeie cauta scuze, se invinovatesc, accepta cu resemnare, isi fac griji, se ascund si tin totul in ele. In final simt ca nu pot sa faca nimic si ajung sa se desconsidere. Vina altora devine vina lor si ajung sa fie victime de doua ori: in primul rand victime ale barbatilor care le-au ranit/insultat, in al doilea rand victime ale propriei neputinte.

10. Iertare nefondata

Statisticile arata ca infidelitatea e o problema destul de intalnita in cadrul cuplurilor; aceleasi statistici ne mai arata insa ca in general femeile isi iarta partenerii infideli de dragul relatiei, al familiei etc. Acelasi lucru se aplica si in cazul altor probleme de cuplu. Femeile iarta abuzurile, cred scuze nesincere, se multumesc sa spere ca se va rezolva si sa creada cu tarie ca a fost o greseala ce nu se va repeta. Cand vezi scris alb pe negru iti promiti ca tie nu ti se va intampla si totusi in momentul in care te vezi confruntata cu o situatie de acest gen (si nu ma refer aici doar la infidelitate) incepi sa te gandesti daca sa pleci sau sa ramai. In astfel de situatii e important sa iti dai seama ce meriti de la partenerul de viata si sa ai curajul sa ceri asta de la el.

luni, 28 iunie 2010

Reguli dupa care se ghideaza femeile

1.FEMEIA face intotdeauna regulile.
2.REGULILE pot fi schimbate fara nici un fel de notificare prealabila din partea FEMEII.
3.Nici un BARBAT nu poate cunoaste, sub nici o circumstanta, toate REGULILE.
4.Daca o FEMEIE banuieste ca un BARBAT cunoaste toate regulile, trebuie ca imediat sa ia masura de a schimba o parte din ele.
5.FEMEIA nu greseste niciodata.
6.Daca o FEMEIE greseste este o neintelegere cauzata de ceea ce un BARBAT a spus sau a facut gresit.
7.BARBATUL trebuie sa isi ceara imediat iertare ca a cauzat respectiva neintelegere.
8.FEMEIA se poate razgandi in orice moment.
9.BARBATUL nu se poate razgandi niciodata fara acordul scris al FEMEII.
10.FEMEIA este indreptatita sa fie nervoasa in orice moment.
11.BARBATUL trebuie sa fie calm in orice moment, cu exceptia cazurilor in care femeia vrea ca el sa fie nervos.
12.FEMEIA nu trebuie sa-i dea BARBATULUI de inteles, sub nici o circumstanta, cand vrea ca el sa fie nervos.
13.BARBATUL trebuiesa fie capabil in orice moment sa “citeasca” ce e in mintea FEMEII.
14.Orice incercare de incalcare a REGULILOR din partea barbatului poate avea ca rezultat grave vatamari corporale.
15.FEMEIA poate sa fie gata…cand este ea gata.
16. BARBATUL trebuie sa fie intotdeuna gata.