luni, 5 iulie 2010

De ce sunt femeile PROASTE?

Pentru că citesc nişte reviste de căcat (fie ele şi online), cu articole de căcat, scrise de alte femei proaste. Exemplu:
Moţul: 10 motive pentru a-ţi înşela iubitul
Căcatul împrăştiat:
1 Te afli intr-o relatie serioasa ce dureaza de cativa ani, iar actualul tau iubit este singurul barbat cu care ai avut experiente sexuale si esti foarte curioasa sa afli cum este sa faci sex si cu altcineva.
2 Iubitul/sotul este mai mereu plecat din oras, iar tie iti este foarte greu sa fii mereu singura, asa ca te decizi sa cauti pe cineva care sa il inlocuiasca pe iubit in perioadele in care el lipseste.
3 Iubitul tau s-a schimbat foarte mult de la inceputul relatiei: nu se mai ingrijeste, s-a ingrasat 10 kg, bea bere si ragaie fara cea mai mica jena.
4 Ai iesit de pe piata intalnirilor amoroase de ceva vreme si vrei ca barbatii din jurul tau sa iti confirme ca in continuare esti o tipa femecatoare, cu sex-appeal care poate cuceri fara prea multe batai de cap orice barbat ii iese in cale.
5 Colegul de munca/ seful tau este un tip nemaipomenit de sexy, iar intre voi exista o atractie sexuala ce nu poate fi ignorata.
6 L-ai prins ca te-a inselat si vrei sa ii platesti cu aceeasi moneda.
7 Nu il mai iubesti, dar iti este greu sa renunti la relatie pentru ca te-ai obisnuit cu el.
8 Nu te mai satisface sexual si nici nu iti mai amintesti cand ati facut dragoste ultima oara.
9 Iubitul tau nu te apreciaza la adevarata ta valoare, nu iti face niciodata complimente referitoare la felul in care arati, te jigneste fara motiv si te face sa te simti neatragatoare si nesigura pe tine.
10 Te-ai indragostit fara sa iti dai seama, iar acum te afli intre ciocan si nicovala, pentru ca nu stii care dintre cei doi este cel mai potrivit pentru tine.
Desi poate unele dintre noi va veti regasi in motivele de mai sus, stiu ca sunt putine acelea care vor recunoaste ca lucrurile nu sunt tocmai roz si ca si-ar dori sa insele si ele, asemenea barbatilor, fara sa aiba mustrari de constiinta.
Concluzia: Cele care au citit mizeria asta şi au zis: da mă, aşa e, ia să trec la treabă, sunt proaste. Întrebarea mea e: nu poţi să ieşi dintr-o relaţie, dacă tot nu eşti satisfăcută, te-ai îndrăgostit de altcineva, nu îl mai iubeşti…şi restul bla-bla-urilor? E atât de greu? Deşteptelor, nu vă respectaţi. Vă meritaţi statutul de ‘curvă’.
Alte vome împrăştiate:
“De ce nu mă cere în căsătorie? ” – Şi aici probabil că dezbat problemele existenţiale: ce culoare are chilotul, ce faci dimineaţa de mâncare, cum îl alinţi în pat şi alte rahaturi de femeie proaste, a cărei unică bucurie este să se machieze dimineaţa şi să decidă ce creion îşi întinde pe la ochi.
“N-ai orgasm? Te învăţăm noi!” – Să mori tu că mă înveţi să am orgasm!! Mă da’ proastă mi’s, oare de ce nu m-am gândit să intru pe net să fac un curs de orgasmare?
“7 trucuri care îţi vor asigura succesul în pat” – Promit să le încerc, după ce fac o donaţie de neuroni.
Aceleaşi femei, deştepte din cale afară, cu mult timp liber şi cu gândul la faluşi, se întreabă:
“Cum să fii o soţie perfectă.”
“Cum să reacţionez la avansurile profesorului?”
“Adevărul despre sexul la prima întâlnire.”
“Eşti bună la pat?”
“Teoria fluturaşilor din stomac.”
“Semne că te înşeală.”
“De ce nu ţin relaţiile?” – Ma opresc aici pentru că mă ofer să dau o variantă de răspuns.
Pentru că sunteţi PROASTE. Puneţi naibii mâna pe o carte, nu mai citiţi ce mestecă pseudo-scriitoarele noaptea şi vomită dimineaţa pe tastatură. O relaţie nu e un şir lung de reguli scrise pe o foaie/un site, pe care eşti obligată să le parcurgi. O relaţie E sau NU E.

Un comentariu: