miercuri, 23 iunie 2010

Drama cuceritorului de femei urate

Povesteste Dani: Eugen D. are, de când se ştie, o slăbiciune pentru femeile urâte. La fel cum unora le plac blondele, femeile cu forme pline sau tipele foarte înalte, Eugen D. e topit după femeile lipsite de orice urmă de frumuseţe. Şi, slavă Domnului, are de unde alege, pentru că pe piaţa slutelor n-a fost niciodată mare înghesuială.
Până nu demult, Eugen D. spune că avea o prietenă ideală, care întrunea mai toate calităţile pe care trebuie să le aibă o femeie: era scundă, spătoasă şi cu un început de mustaţă, plus că ţinea la băutură aproape la fel de mult ca el. Şi, probabil, nimic n-ar fi tulburat această emoţionantă poveste de dragoste dintre Eugen D. şi respingătoarea lui jumătate, dacă pe lume n-ar fi existat o femeie şi mai urâtă, care să-şi bage coada. S-a întâmplat într-o sâmbătă, într-o cârciumă de doi bani, când Eugen D. a zărit la o masă alăturată o făptură angelică, beată cui, care l-a fermecat pe loc cu trupul său deşirat, de girafă cocoşată, şi cu ispititoarea sa faţă de cal. Săgetat irecuperabil de Cupidon, Eugen D. s-a dus acasă, i-a făcut vânt pe scări mustăcioasei şi a instalat-o direct în pat pe noua aleasă a inimii sale cu faţă de cal.
Alungată de Eugen, femeia scundă, spătoasă şi cu început de mustaţă s-a frământat zile şi nopţi la rând, încercând zadarnic să-şi răspundă la câteva întrebări dureroase: "Ce am eu şi n-are aia? Am slăbit ca o mâţă şi nu mă mai place? Paraşuta aia o fi mai urâtă ca mine?". Pentru că nu ajungea nicăieri, femeia cu început de mustaţă a decis că trebuie să lupte pentru dragostea ei, aşa că a făcut rost de numărul de telefon al girafei cocoşate şi a sunat-o. După ce s-au porcăit ca la uşa cortului, au decis să se-ntâlnească şi să se lupte în luptă dreaptă, cu poşetele, pentru atât de râvnitul bărbat Eugen D.
Pe o bancă din Ştrand, femeia cu mustaţă îşi lucra vocea cu care-l vrăjise pe Eugen D. băgând ţigară după ţigară, în aşteptarea celei care nu-i lăsa bărbatul în pace; în timpul ăsta, Faţă-de-cal se apropia cu mersul ei şleampăt, decisă s-o ia de păr pe paraşută şi s-o scoată cu şuturi în fund din viaţa lui Eugen D. Viaţa însă, care fusese până acum atât de generoasă cu Eugen D., oferindu-i pe tavă femei care mai de care mai slute, i-a jucat o festă de data asta: după doar câteva minute, mustăcioasa şi girafa au realizat că au în comun mult mai multe lucruri decât dragostea pentru Eugen. Au băut un suc la o terasă şi, în mai puţin de o oră, s-au îndrăgostit nebuneşte una de alta. Spre seară, au hotărât să rămână împreună. Faţă-de-cal l-a sunat pe nefericitul amorez, i-a comunicat că tot ce-a fost între ei s-a terminat şi a părăsit ştrandul ţinându-se de mână cu femeia cu un început de mustaţă, ieşind triumfal şi definitiv din viaţa lui Eugen D.
Momentan, Eugen D. îşi îneacă amarul în aventuri sordide cu femei care arată decent. Dimineaţa, când descoperă lângă el vreo tipă care arată bine, se simte groaznic şi se întreabă cât oare a putut să bea aseară de-a agăţat aşa o femeie dezgustător de frumoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu