miercuri, 23 iunie 2010

Respecta-ti standardele: femeile proaste sunt doar pentru sex


Alex David: Intotdeauana am fost de parere ca un barbat care doreste sa aiba succes in relatie cu femeile trebuie sa interactioneze cu cat mai multe dintre acestea.

De exemplu, iti poti invinge o timiditate inascuta sau capatata intrand in vorba cu femei, indiferent ca este vorba de o simpla vanzatoare de la magazinul din colt sau o fata pe care ai remarcat-o intr-un tramvai aglomerat.

In felul acesta, cu timpul, ajungi sa ai o usurinta deosebita de-a initia conversatii cu fetele care-ti plac fara a recurge la tampenii de genul “ce cald este astazi”, “cat este ceasul?” sau “te cunosc de undeva?”.

Totusi, atunci cand uiti rostul unui astfel de exercitiu si ajungi in situatia de-a-ti dori sa relationezi in profunzime cu orice femeie, ai o problema.

Regula de orientare

Incearca sa nu relationezi cu o femeie a carei singura calitate este frumusetea. O partida de sex ar trebui sa fie suficienta in astfel de cazuri. Daca esti lacom, merg si doua-trei. Dar de aici in sus inseamna de fapt de aici in jos

Cu cat petrecei mai mult timp in compania unei fete in capul careia un neuron stingher incearca sa vada daca mai exista altul ca el in acel vid, cu atat risti sa te prostesti la randul tau.

De asemenea, uita-te un pic la prietenii sai. Daca si vocabularul lor se limiteaza la 14 cuvinte inseamna ca tipa de langa tine nu este o fire introvertita, profunda, care gandeste mult si vorbeste putin dupa regulile lui Confucius, ci pur si simplu s-ar putea sa fi citit carti doar din coperta pana in prefata.

Un comentariu: